Keski-Suomen Yrittäjät julkisti maakunnalliset palkinnot: Yrittäjäpalkinto HT Laser Oy:lle ja Yksinyrittäjäpalkinto Saku Vuorelle

Keski-Suomen Yrittäjäjuhlassa juhlittiin keskisuomalaista yrittäjyyttä.

Keski-Suomi
Läheltä
Yle

Keski-Suomen Yrittäjäjuhlassa Jyväskylän Paviljongissa juhlistettiin tänään lauantai-iltana keskisuomalaista yrittäjyyttä #Yrittäjäenergiaa-teemalla.

Keski-Suomen Yrittäjien tiedotteessa kerrotaan, että Maakunnallinen Yrittäjäpalkinto meni tänä vuonna HT Laser Oy:lle. Yrittäjä Hannu Teiskonen kertoo palkinnon olevan huipennus yrityksen 30-vuotiselle taipaleelle.

Palkintoraati perusteli valintaansa sillä, että yritys on tuonut pioneerina muun muassa laser- ja vesisuihkuleikkausta Suomeen ja luonut kysynnän näille palveluille. Yritys on kulkenut alansa teknologisen kehityksen kärjessä rohkeasti ja tuonut uusia valmistusteknologioita toimialalle. Lisäksi HT Laser Oy on vastannut osaajapulaan edelläkävijän ottein kansainvälisin rekrytoinnein ja johtamiskulttuuria sekä työntekijöiden perheiden kokonaisvaltaista huomiointia kehittäen.

Yrittäjäjuhlassa jaettiin nyt toista kertaa Maakunnallinen Yksinyrittäjäpalkinto. Palkinnon sai Saku Vuori ja hänen custom-kitaroihin ja -bassoihin erikoistunut yrityksensä Vuorensaku.

Vuori pitää tunnusta erittäin merkittävänä. Palkintoraadin perusteluissa nostetaan esille muun muassa se, että yrittäjä ja hänen juuri 10 vuotta täyttänyt yrityksensä on noussut parin viime vuoden aikana yhdeksi Suomen johtavista brändeistä alallaan. Lisäksi monet eturivin artistit ovat jo valinneet kalustoonsa yrittäjän valmistamia custom-sähkökitaroita ja -bassoja.

Juhlassa palkittiin lisäksi Keski-Suomen Yrittäjien paikallisyhdistysten vuoden yrittäjiä:

Hankasalmi: Juha ja Henri Pynnönen, Rakennuspalvelu Pynnönen Oy

Jyväskylä: Jukka Tuominiemi, Maajukka Oy

Jyvässeutu: Marit Mertsalmi, Mbravo Oy / Neste K Kirri

Laukaa: Pekka Viik ja Ilpo Piispanen, Laukaan Kattotyö Oy

Muurame: Juha Keto-Tokoi, Premeka Oy