1. yle.fi
  2. Uutiset

SJK ja VPS pelaavat huhtikuussa useita kotipelejä –Veikkausliigan otteluohjelma julki

SJK:lla on neljä ja VPS:llä kolme kotiottelua huhtikuussa.

jalkapallo
Syytä kaivaa kaulaliinat esiin voiton merkiksi.
Tomi Hänninen

Jalkapallon Veikkausliigan tulevan kauden otteluohjelma on julkaistu. Vaasan palloseura ja Seinäjoen jalkapallokerho pelaavat huhtikuussa jo useita kotipelejä, kun taas myöhemmin kesälle on niukemmin kotiotteluita.

Molemmissa seuroissa huhtikuun pelien määrää kummastellaan. SJK:ssa toivotaan, että otteluohjelma kohtelisi tulevaisuudessa kenttäolosuhteisiin panostaneita seuroja tasapuolisemmin. SJK pelaa neljä kotiottelua huhtikuussa, VPS kolme.

Vaasassa puolestaan herättää ihmetystä muun muassa se, miksei lasten ja nuorten jalkapallotapahtuman, Wasa Football cupin, aikana heinäkuussa ole ohjelmaan saatu vaasalaisille kotipeliä. Toinen kritiikkiä herättänyt pelipäivä on elokuun lopussa, kun rannikolla vietetään perinteisiä huvilakauden päättäjäisiä. Silloin vaasalaisilla on kotipeli.

Pohjalaisjoukkueet kohtaavat toisensa jo huhtikuun lopussa Vaasassa. Lisäväriä kauteen tuo muuttunut sarjajärjestelmä sekä kokkolalaisen KPV:n nousu liigaan. Kaudella on luvassa taas kolmen joukkueen oma Pohjanmaan liiga.

Lue seuraavaksi