Turun taksiahdistelijan henkilöllisyys selvisi – mies on kutsuttu kuulusteluihin

Taksin asiakkaan epäillään joutuneen taksikuskin ahdistelemaksi Turussa viikonloppuna.

Kotimaa
Taksi
Nuori taksiryöstäjä yritti matkan aikana puukottaa naiskuljettajaa kahdesti. Tekijällä on huumetaustaa. Kuvituskuva.Mikko Savolainen / Yle

Poliisi on saanut selvitettyä Turussa seksuaaliseen ahdisteluun epäillyn taksinkuljettajan henkilöllisyyden. Esitutkintaa jatketaan kuulusteluilla, joihin kuljettaja on jo kutsuttu, kertoo poliisi tiedotteessaan maanantaina iltapäivällä.

Poliisi kertoi aiemmin taksikyydin asiakkaan joutuneen seksuaalirikoksen uhriksi sunnuntaina aamuyöllä. Nyt tutkintanimikkeeksi on tarkentunut seksuaalinen ahdistelu.

Poliisin mukaan taksinkuljettaja oli ulkomaalaistaustainen mies, joka ajoi virallista taksia. Poliisi ei ole kertonut taksiyhtiön nimeä.

Teko tapahtui Haritussa

Alun perin poliisi kertoi ahdistelujen tapahtuneen asiakkaan asunnolla. Poliisin mukaan tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Teot ovat tapahtuneet Turussa Haritun kaupunginosassa, mutta tarkempaa tekopaikkaa poliisi ei halua kertoa.

Poliisi pyysi aiemmin havaintoja mahdollisesti Lähi-idästä kotoisin olevasta hoikasta kuljettajasta, joka ajoi autoa Turun keskustan ja Haritun välillä sunnuntaina aamuyöllä neljän aikoihin.

Juttua muutettu kello 16:46, kun poliisi kertoi epäillyn henkilöllisyyden selvinneen.