1. yle.fi
  2. Uutiset

VPS:n kausikorttien tarjousmyynti onnistui – SJK:lla myynti vielä laahaa

Huhtikuussa käynnistyvän Veikkausliigan kausikorttimyynti on jo vauhdissa. Vaasassa onnistui tarjouskampanja heti syksyllä kauden päätyttyä, mutta Seinäjoella jouduttiin odottamaan sarjatason ratkeamista.

Veikkausliiga
Yleisöä Seinäjoen jalkapallostadionilla.
Yleisöä Seinäjoen jalkapallostadionilla.Anri Koski / Yle

Seinäjoen Jalkapallokerhon kausikorttimyynti on jäljessä edellisvuosien myynnistä. Siihen vaikuttaa se, että myynti alkoi normaalia myöhemmin, koska sarjatason ratkeamista jouduttiin odottamaan kauden loppuun asti. Toisaalta myös menestys vaikuttaa henkilöasiakkaiden ostopäätöksiin.

Vaasan Palloseuralla tilanne on päinvastainen, sillä kausikorttimyynti tuplaantui syksyn tarjouskampanjan ansiosta. Yleisesti ottaen uskotaan, että myyntiä vauhdittaa se, että tulevana kesänä pelataan jälleen kolmen joukkueen Pohjanmaan liigaa.

Kausikorttimyynnissä on kaksi piikkiä, joista toinen heti kauden päätyttyä ja toinen juuri ennen kauden alkua. SJK:ssa uskotaan vielä myynnin kiihtyvän.

Yritysmyyntiä ei menestys tai menestymättömyys tunnu hetkauttavan.

– Yhteistyökumppaneiden kanssa on positiivinen vire, sillä yritysten kanssa tehdään monipuolista toiminnallista yhteistyötä, josta hyötyy kumpikin, kertoo Matias Lampinen SJK:n myyntitiimistä.

Jalkapallon Veikkausliigaan nousseen Kokkolan KPV:n kausikortit ovat luonnollisesti myyneet hyvin. Tammikuun jälkeen kortteja on myyty enemmän kuin koko viime kauden aikana yhteensä eli viisisataa.

Veikkausliiga käynnistyy huhtikuussa. VPS ja SJK avaavat tänään Suomen Cupin kautensa keskinäisellä kohtaamisella Seinäjoella.

Lue seuraavaksi