1. yle.fi
  2. Uutiset

Kahden rekan ja pakettiauton kolarissa kuoli yksi Koskella – rekka ajautui pakettiauton päälle väistäessään toista rekkaa

Kolmen auton liikenneonnettomuus tapahtui torstai-aamupäivällä valtatie 10:llä.

Koski Tl
-
Simo Päivärinta

Koski TL:n kunnassa tapahtunut torstai-aamupäiväinen liikenneonnettomuus vaati kuolonuhrin.

Poliisi tiedottaa, että aamupäiväisessä kolarissa kuoli pakettiautoa kuljettanut 65-vuotias mies. Kolarissa oli osallisena kaksi rekkaa ja pakettiauto. Toinen rekkakuskeista vietiin vakavasti loukkaantuneena sairaalaan.

Pelastuslaitoksen mukaan kolari sattui Koskentien ja valtatie 10:n risteyksessä. Poliisin tietojen mukaan tilanne oli saanut alkunsa, kun risteykseen Kosken keskustan suunnasta tullut rekka oli ajanut risteykseen pysähtymättä, koska ei ollut nähnyt ketään. Risteyksessä oli stop-merkki.

– Samaan aikaan kuitenkin Valtatie 10:ä tuli Hämeenlinnan suunnasta toinen rekka, joka ei saanut pysäytettyä yhdistelmää, vaan väisti oikealle välttääkseen törmäyksen, kertoo poliisi tiedotteessa.

Risteyksen toisella puolella oli stop-merkin takana odottanut pakettiauto. Ensimmäistä rekkaa väistänyt toinen rekka ajautui suoraan pakettiauton päälle. Poliisin mukaan pakettiauton kuljettaja menehtyi välittömästi.

Valtatie 10 oli hetken suljettuna onnettomuuden vuoksi.

Lue seuraavaksi