Hyppää sisältöön

Emma-gaalan jättiyllätys: Robin on nyt Robin Packalen – ja tähtää kansainvälisille areenoille

Robinin seuraavat uraliikkeet paljastettiin Emma-gaalassa, kun supersuosikki esitti uuden, englanninkielisen singlensä.

Robin Packalen Kuva: Malena Holmström / Yle

Pitkin iltaa arvuuteltiin, kuka on Emma-gaalan tarkoin varjeltu yllätysesiintyjä.

Hieman ennen kymmentä lavalle nousi lokakuussa 2017 määrittelemättömän mittaiselle tauolle jäänyt Robin, joka esiintyy nyt koko nimellään Robin Packalen. Gaalassa kuultiin uusi, englanninkielinen single I’ll Be With You. Kappale on tehty saksalaisten huipputuottajien, Jozneznin ja Koveen kanssa.–

Robin on tehnyt levytyssopimuksen Saksan Universal Musicin kanssa, ja tähtää kansainväliselle uralle.

Suunnitelma englanninkielisestä julkaisusta oli vireillä jo 2013, ja yhteistyö saksalaisen levy-yhtiön kanssa alkoi jo 2015. Projektia on työstetty pitkään. Lisää englanninkielistä musiikkia Robinilta on tulossa vielä ennen kesää.

Robin ei antanut haastatteluja Emma-gaalassa, mutta kertoo levy-yhtiön tiedotteessa, että kyseessä on välttämätön askel uralla eteenpäin. Suomessa hän on antanut jo kaikkensa monen vuoden ajan.

– Hyppään uusiin saappaisiin, joilla ei ole otettu vielä askeltakaan. Aloin huomata liiallisen turvallisuuden tunteen merkkejä tehdessäni Suomessa musaa. Nyt on käsillä jotain, mikä on kaikkea muuta kuin turvallista, ja juuri siinä tilassa toimin parhaiten!

Robin on palkittu Emma-gaalassa neljä kertaa sen jälkeen, kun hän ponkaisi tunnettuuteen alkuvuodesta 2012 Frontside Olliella. Hän oli muun muassa ensimmäinen suomalaispoppari, joka esiintyi Helsinki Areenalla ja Olympiastadionilla.

Robinin kansainvälisestä urasta velloi huhumylly ennen Suomen euroviisuehdokkaan julkistamista. Viisufanien Viisukuppila-sivustolla (siirryt toiseen palveluun) oli bongattu, että Teoston tiedoista löytyi uutta, englanninkielistä musiikkia. Tuolloin arveltiin, että Robin lähtisi kisoihin Suomen edustajaksi.

.
.