Kauhavakin jakaa liukuesteitä yli 70-vuotiaiden kenkiin

Liukuesteiden jaosta tehtiin jo vuosi sitten valtuustoaloite Kauhavalla. Liukuesteitä on jaettu eri puolilla Kauhavaa tammikuun lopulta lähtien.

Kauhava
Järeimmät kenkien liukuesteet soveltuvat aina jäillä liikkumiseen saakka. Nastoitetut kantalaput helpottavat taajamissa liikkumista. liikkumista.
Järeimmät kenkien liukuesteet soveltuvat aina jäillä liikkumiseen saakka. Nastoitetut kantalaput helpottavat taajamissa liikkumista. Kauhavalle hankittiin kuusinastaiset liukuesteet.YLE

Kenkiin kiinnitettävien liukuesteiden jako ikäihmisille yleistyy pohjalaiskunnissa. Liukuesteitä on jaettu yli 70-vuotiaille tammikuun lopulta lähtien nyt myös Kauhavalla.

Kauhavan kaupunki hankki yhteensä 1500 kappaletta liukuesteitä. Vanhusneuvosto on jakanut niitä eri kaupunginosien palvelutoimistoissa ja kaupungintalolla. Liukuesteiden jakoa jatketaan niin kauan kuin niitä riittää.

Kristillisdemokraattien valtuustoryhmä teki liukuesteiden hankinnasta valtuustoaloitteen vuosi sitten. Muun muassa Lappajärven kunta on jo aiemmin jakanut liukuesteitä ikäihmisten kenkiin.