F1-kuljettaja Valtteri Bottas ja Abloy yhteistyöhön – Toimitusjohtaja: "Kyse on seitsennumeroisesta kokonaisinvestoinnista"

Yhteistyösopimus julkistettiin tänään tiistaina Joensuussa Abloyn henkilöstötapahtumassa.

Lyhyet
Valtteri Bottas
Valtteri Bottas sai sponsorikseen Joensuulaisen lukkovalmistaja Abloyn.EPA

Valtteri Bottas on aloittanut yhteistyön joensuulaisen lukkovalmistajan Abloyn kanssa. Bottas ajaa F1-sarjassa kaudella 2019 Mercedes-tallissa.

Formula 1 -kuljettajan avulla Abloy tavoittelee kansainvälistä tunnettuutta ja viennin vahvistamista. Lukkovalmistaja on uudistanut myös brändinsä. Sopimukseen liittävät rahasummat ovat toimitusjohtaja Jari Toivasen mukaan luotamuksellisia.

–Voimme kuitenkin sanoa, että kyse on seitsemännumeroisesta kokonaisinvestoinnista, mukaan lukien sopimuksen hyödyntäminen, hän lisää.

Toivanen on tyytyväinen uuteen yhteistyösopimukseen.

– Bottas istuu erinomaisesti siihen viestiin, mitä niin kansainvälisille kuin kotimarkkinoille haluamme välittää.

Bottaksen agentin Ville Ahtiaisen mukaan luottamus Abloyhyn syntyi jo neuvotteluiden alussa.

– Menestyminen vaatii asennetta, intohimoa ja tahdonvoimaa. On voitava luottaa ihmisiin, yhteistyön voimaan, omaan tiimiin, kumppaneihin ja ympäröivään maailmaan. Ennen kaikkea on voitava luottaa itseensä. Omaan kykyynsä muuttaa asioita paremmaksi, toteaa puolestaan Bottas Abloyn tiedotteessa.

Päätukija lopetti sponsoroinnin

Bottas menetti päätukijansa Wihurin (siirryt toiseen palveluun) aiemmin tänä vuonna. Wihuri oli sponsoroinut Bottasta ja hänen edustamaansa tallia yhteensä kaksikymmentä vuotta.

Yhteistyön julkistus tapahtui Abloyn henkilöstötapahtumassa Joensuun Urheilutalolla, jossa yritys esitteli samalla uudistetun brändinsä. Paikalla oli Abloy Suomen henkilöstöä yhteensä noin 700.