Hyppää sisältöön

SuomiLOVE-juontaja Jenni Pääskysaari yllätettiin suorassa lähetyksessä – ystävän sanat liikuttivat kokeneen yllättäjän

Suositun juontajan menneisyydestä paljastui myös hopeasija Ilmakitaran MM-kisoista 90-luvulla.

Jenni Pääskysaari yllätettiin SuomiLOVE-tyyliin suorassa tv-lähetyksessä
Jenni Pääskysaari yllätettiin SuomiLOVE-tyyliin suorassa tv-lähetyksessä

SuomiLOVEN konseptiin kuuluu että puoliso, perheenjäsen tai hyvä ystävä yllättää jonkun hänelle erityisen merkityksellisen ihmisen. Jenni Pääskysaari on juontanut ohjelmaa vuodesta 2016 asti. Tänään oli hänen vuoronsa tulla yllätetyksi, kun pitkäaikainen ystävä Sonja Kailassaari lähetti videon välityksellä tunteikkaat terveiset.

– Jenni on tosi huomaavainen. Sellainen superlojaali ystävä, joka on tukenut elämän vastoinkäymisissä ja ollut olkapäänä. Mutta samalla myös parasta seuraa, Kailassaari sanoi tervehdyksessään.

Videon jälkeen ammatikseen muita yllättävä Pääskysaari oli nyt itse liikuttuvan kohteen roolissa. Mieleen tuli heti myös terveisiä ystäville.

– Ottamatta mitään pois romanttiselta rakkaudelta, joka on ihana asia, niin SuomiLOVEN:kin ystävätarinat ovat sellaisia, että ne menevät minulla täysin jonkun suojauksen läpi. Aika moni asia elämässä muuttuu, mutta ystävät on ja pysyy.

Ilmakitaransoiton MM-hopeaa vuonna 1997

Monipuolisen uran toimittajana, käsikirjoittajana ja tietokirjailijana tehnyt Pääskysaari paljasti Puoli seitsemän -ohjelmassa myös vähemmän tunnetun saavutuksensa. Hän on Ilmakitaransoiton MM-kakkonen vuodelta 1997, jolloin Oulussa järjestettiin lajin järjestyksessä toiset kisat.

– Tämä on ollut minulle rakas harrastus jo pitkään, Pääskysaari nauroi nähtyään uutisvideon vuodelta 1997. Se oli sellainen älytön päähänpisto, mutta laitan siitä vähän meidän silloisen radio-ohjelman piikkiin.

Pääskysaari juonsi 1990-luvun lopulla radiokanava KissFM:n aamuohjelmaa yhdessä Henkka Hyppösen ja Tuomas Enbusken kanssa. Kolmikko osallistui kaikenlaisiin tempauksiin saadakseen puhuttavaa ja materiaalia aamuohjelmaan.

– Me osallistuimme porukalla esimerkiksi Onnenpyörä-ohjelmaan. Tuomas ja Henkka eivät voittaneet mitään, mutta minä voitin hopeisen kaulakorun, selluliitinhieromalaitteen ja Kyproksenmatkan. Napakymppi-ohjelman jätin kuitenkin kiittäen väliin.

Katso Jenni Pääskysaaren koko haastattelu täältä.

.
.