Ilmavoimien pikkubussi kolmen auton kolarissa – yksi varusmies ja kolme muuta loukkaantui

Poliisi epäilee kahdeksaa varusmiestä kuljettaneen pikkubussin kuljettajan nukahtaneen.

liikenneonnettomuudet
Kartta
Yle Uutisgrafiikka

Ilmavoimat kertoo, että Karjalan lennoston varusmiehiä kuljettanut henkilöpakettiauto joutui liikenneonnettomuuteen perjantaina Nilsiässä kantatie 75:llä välillä Siilinjärvi–Nurmes.

Autossa olleista kahdeksasta varusmiehestä yksi vietiin tarkastettavaksi sairaalaan, muille varusmiehille ei aiheutunut henkilövahinkoja, Ilmavoimat tiedottaa.

Onnettomuus sattui iltapäivällä kello 16 aikaan. Itä-Suomen poliisin mukaan osallisena onnettomuudessa oli kaksi muutakin autoa.

Poliisin kuvauksen mukaan Karjalan lennoston pikkubussi oli ajautunut vastaantulevien kaistalle ja törmännyt henkilöautoon. Samassa yhteydessä oli kolarisumaan joutunut toinenkin henkilöauto.

Vielä ei ole täysin selvää osuiko varusmiehä kuljettanut pikkubussi kumpaankin muista autoista vai kolaroivatko kaksi muuta henkilöautoa keskenään.

Muissa autoissa oli yhteensä kuusi matkustajaa, joista kolme loukkaantui siten, että heidät jouduttiin viemään sairaalaan tarkistettavaksi.

Poliisin mukaan alustava epäilys onnettomuuden syystä on varusmiehiä kuljettaneen pikkubussin kuljettajan mahdollinen nukahtaminen.

Kantatie 75 oli jonkin aikaa kokonaan poikki onnettomuuden takia.