Cannonball MC saa pitää Hämeenlinnan kerhotalonsa

Vanajaveden Sosialidemokraattinen Yhdistys vuokrasi talon Kanta-Hämeen moottoriurheilun tuki -yhdistykselle vuonna 2015.

Cannonball MC
Poliisin takavarikoima käsiase
Poliisi takavarikoi Cannonballin jäsenten huumausaineisiin liittyvän esitutkinnan aikana muun muassa useita käsiaseita.Hämeen poliisi

Cannonball moottorikerho saa pitää hallussaan vuokraamansa tilat Hämeenlinnan Käikälässä moottorikerhon jäsenten vakavista rikosepäilyistä huolimatta.

Hämeen poliisi tiedotti keskiviikkona, että se on saanut päätökseen esitutkinnan, jossa on keskitytty Cannonball MC:n Hämeenlinnan osaston Kanta-Hämeen alueelle välittämiin huumausaineisiin.

Poliisi lähetti syyteharkintaan kaikkiaan 17 henkilön jutut. Niiden rikosnimikkeitä ovat muun muassa törkeä huumausainerikos, törkeä ampuma-aserikos, vapaudenriisto ja räjähderikos.

Vanajaveden Sosialidemokraattisen Yhdistyksen puheenjohtaja Jorma Hassinen sanoo, että hänellä ei ole tietoa rikoksista, joten tässä vaiheessa hän ei myöskään halua kommentoida vuokrasuhdetta muuten kuin, että se on tehty Kanta-Hämeen moottoriurheilun tuki ry:n kanssa.