Työelämä- ja jatko-opintomessut kokoaa työelämän edustajat saman katon alle – "Työllistävä vaikutus opiskelijoille ja työnhakijoille"

Messutapahtumia on yhteensä kuusi ja ne järjestetään Oulun seudun ammattiopistojen yksiköissä.

Oulu
Autokoriasentajaopiskelija hitsaa auton KIAn koria Oulun seudun ammattiopistolla 23.2.2016.
Ari-Pekka Sirviö / Yle

Työuraansa tai jatko-opintojaan suunnittelevan kannattaa suunnata tällä viikolla työmessuille (siirryt toiseen palveluun), jossa on tavattavissa työelämän edustajia, yrityksiä ja henkilöstövuokrausyrityksiä.

Työelämä ja jatko-opintomessut järjestetään Oulun seudun ammattiopiston kaikissa yksiköissä, poikkeuksena Pudasjärven ja Taivalkosken yksiköt, jotka järjestivät messut yhdessä yhteistyössä Pudasjärven Hirsikampuksen kanssa.

Myös Kempele-Limingan yksiköt ja Kaukovainion yksiköt järjestävät messut yhteistyössä eli tapahtumia on yhteensä kuusi.

– Messuilla on ollut työllistävä vaikutus opiskelijoille ja työnhakijoille, Ammattikaista-hankkeen projektipäällikkö Marjo Vilppola kertoo

Hänen mukaansa messuilla on mukana kymmeniä yrityksiä, jotka liittyvät yksiköissä järjestettäviin koulutusaloihin. Mukana on myös henkilöstövuokrausyrityksiä ja tavoitteena on tukea työelämään siirtymistä vaikkapa opintojen alussa toiselle työllistävälle alalle, jotta työkokemusta kertyisi jo opintojen aikana.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Tarjolla on myös tietoa jatko-opinnoista ja urasuunnittelupalveluista Oulun alueella.

Messut järjestetään Osaon haukiputaan yksikössä tänään, Muhoksella huomenna torstaina ja kaukovainiolla ensi viikon tiistaina.

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)

Mitä sinä haluat tietää? Kysy, me selvitämme! (siirryt toiseen palveluun)