Anssi Kela, Elastinen, Vesta ja Tuure Kilpeläinen – Kotkan Meripäivät julkaisi konserttiesiintyjien nimet

Meripäivien konsertit järjestetään viime vuoden tapaan sataman vanhassa varastohallissa.

konsertit
Avajaisparaati.
Yle Kotka

Kotkan Meripäivien konserttien esiintyjiä on julkistettu.

Heinäkuun lopulla Meripäivillä esiintyvät perjantaina Anssi Kela, Vesta ja Olavi Uusivirta. Lisäksi luvassa on erikoiskeikka, jonka esiintyjän kaupunki julkaisee vasta myöhemmin.

Lauantai-illan esiintyjinä ovat muun muassa Elastinen, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Roope Salminen & Koirat sekä Atomirotta. Lavalla nähdään myös Spice Up Your Life -tribuuttibändi, joka soittaa 90-luvun lopun suositun tyttöbändin Spice Girlsin hittejä.

Meripäivät järjestetään Kotkan Kantasatamassa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Kotkan kaupunki tuottaa konsertit itse. Konserttipaikkana on sataman vanhan varastohallin V2-areena. Meripäivien konsertit järjestettiin siellä ensimmäistä kertaa viime vuonna.

Lasten Meripäivät järjestetään yhteisötalo Messissä ja sen pihapiirissä. Ohjelmassa on katuteatteria ja nikkarointia. Lisäksi lauantaina päivällä lapsille on liikunnallista ohjelmaa, kuten sirkustemppuja, V2-areenalla. Esiintyjinä nähdään Ryhmä Hau ja nuorten pyynnöstä 19-vuotias rap-lupaus Cledos.

Meripäivien kävijämäärä on vuosittain ollut noin 200 000. Osittain samaan aikaan Meripäivien kanssa järjestetään myös Kotkan Puuvenemessut.