Koulubussi luisui kyljelleen ojaan Varkaudessa, lapset odottivat ulospääsyä tunnin – "Täällä tulee olemaan montakin autoa nurin"

Bussissa oli kahdeksan koululaista ja kaksi aikuista. Kukaan ei loukkaantunut. Keli alueen sivuteillä on erittäin liukas.

Varkaus
Paloauto ojasssa Varkaudessa.
Lähellä koulubussin onnettomuuspaikkaa ojaan luisui myös paloauto.Varpu Mäntymäki / Yle

Koululaisia kuljettanut linja-auto ajautui aamulla ojaan Varkaudessa. Onnettomuus sattui Harjurannantiellä hiljaisesta vauhdista eikä onnettomuudessa ole loukkaantuneita.

Bussin kyydissä oli kahdeksan lasta ja kaksi aikuista. Pelastuslaitos auttoi heidät ulos bussin kattoikkunan kautta. Palomestari Arto Heiskasen mukaan tehtävä kesti noin tunnin. Nyt koululaiset ovat jo päässeet jatkamaan matkaa toisilla kyydeillä.

Pelastuslaitoksella oli Varkaudessa samanaikaisesti toinen samalainen bussin ojaanajo. Härmeniementiellä linja-auto ajautui ojaan ja kallistui. Tämäkin onnettomuus sattui hiljaisesta vauhdista. Autossa oli vain kuljettaja, joka ei loukkaantunut.

Harjurannantiellä ojaan ajautui myös yksi paloauto, jota ei ole vielä saatu nostettua. Paloesimies Jari Pirinen sanoo sivuteiden olevan alueella tällä hetkellä peilikirkkaalla jäällä.

– Täällä tulee olemaan tänään montakin autoa nurin, kunnes saadaan kunnon hiekoitus.

Pirisen mukaan autoilijoiden on tänään syytä harkita, kannattaako sivuteille lähteä ollenkaan.

Oletko paikalla? Voit lähettää meille uutiskuvan tai -videon osoitteessa yle.fi/uutisvinkki.