Kuopion sosiaalipäivystykseen suora päivystysnumero

Maaliskuun alusta alkaen käyttöön otettava päivystysnumero on 044 718 3930.

Kuopio
Miehen kädessä iPhone 6 Plus.
Päivystysnumeroon otetaan vastaan vain puheluita.Henrietta Hassinen / Yle

Kuopion sosiaalipäivystykseen avataan suora puhelinnumero kuntalaisten yhteydenottoja varten maaliskuun alusta alkaen. Uusi päivystysnumero on 044 718 3930. Siihen otetaan vastaan puheluja, mutta ei tekstiviestejä.

Kuopion sosiaalipäivystyksen palvelut on tarkoitettu sen toiminta-alueen kaikenikäisille ja kaikille asiakkaille, jotka tarvitsevat kiireellisesti hoivaa, turvaa ja apua erilaisissa kriisitilanteissa ja sosiaalisissa hätätilanteissa.

Kun sosiaalipäivystyksen henkilöstö on kiireellisellä työtehtävällä, he eivät voi ottaa vastaan asiakaspuheluita. Kiireellistä apua vaativassa tilanteessa tulee soittaa aina hätänumeroon 112.

Kuopion sosiaalipäivystys palvelee ympärivuorokautisesti ainoastaan Kuopion kaupungin asukkaita ja alueella oleskelevia. Kuopion seudullinen sosiaalipäivystys palvelee sopimuskuntiensa asukkaita kuntien virka-ajan ulkopuolella, jolloin niiden päivystysnumero on sama kuin Kuopion kaupungin asukkailla. Sopimuskunnat tuottavat virka-aikaisen sosiaalipäivystyksen palvelut omana toimintanaan.

Kuopion seudullinen sosiaalipäivystys palvelee virka-ajan ulkopuolella arkisin kello 15–08 ja viikonloppuisin perjantaista kello 15:stä maanantaihin kello 8:aan sosiaalipäivystyksellisissä asioissa seuraavien kuntien asukkaita ja alueella oleskelevia: Joroinen, Kaavi, Kuopio, Leppävirta, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus ja Vesanto.