1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Haaga, Helsinki

Poliisi: Mies puukotti kahta aikuista Helsingissä, aiheutti vammoja myös kolmelle lapselle – epäilty kateissa

Poliisi tutkii tapahtunutta kahtena tapon yrityksenä ja useana törkeänä pahoinpitelyn yrityksenä.

Haaga, Helsinki
Helsingin Haagassa on poliisin mukaan puukotettu kahta aikuista ja aiheutettu vammoja kolmelle kouluikäiselle lapselle.
Helsingin Haagassa on poliisin mukaan puukotettu kahta aikuista ja aiheutettu vammoja kolmelle kouluikäiselle lapselle. Jussi Nukari / Lehtikuva

Helsingin poliisi vahvistaa, että mies on puukottanut Pohjois-Haagassa Santavuorentiellä kahta aikuista. Miehen kerrotaan myös aiheuttaneen vammoja paikalla olleille kahdelle kouluikäiselle ja yhdelle alle kouluikäiselle lapselle. Poliisin mukaan uhrit eivät ole hengenvaarassa.

Epäillyn tekijän henkilöllisyys on poliisin tiedossa. Rikosylitarkastaja Jonna Turunen kertoi illalla kello 19.30, että poliisi etsi edelleen iltapäivällä tapahtuneesta teosta epäiltyä, vuonna 1985 syntynyttä miestä.

Viisi uhria on kuljetettu sairaalaan.

Puukotuksen uhreiksi joutui epäillyn entinen puoliso, entisen pariskunnan kolme yhteistä lasta sekä entisen puolison ystävä.

Rikosylitarkastaja Jonna Turunen kertoo, ettei teon motiivista ole toistaiseksi käsitystä.

– Kaksi lapsista on alakouluikäisiä ja yksi alle kouluikäinen, Turunen kertoi.

Turusen mukaan mukaan rikostutkinta on käynnissä. Tapahtunutta tutkitaan kahtena tapon yrityksenä ja useana törkeän pahoinpitelyn yrityksenä.

Poliisin mukaan sivulliset eivät ole vaarassa.

Puuttuuko sisältö?

Ylen artikkeleiden yhteydessä voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkistamalla evästeasetuksesi alta olevasta linkistä voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä

Asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat (siirryt toiseen palveluun). Lehden tietojen mukaan paikalla Santavuorentiellä sijaitsevan lastensuojelupalveluyksikön tilat on eristetty.

Lue seuraavaksi