Ivalon Test Worldin uudet sisätestaushallit palkittiin

Test World palkittiin keskiviikkoiltana Saksan Hannoverissa Tire Expo Galassa Vuoden parhaana palveluntuottajana.

Hannover
Janne Seurujärvi kiitospuhe Hannoverissa 06.03.2019: Test World Vuoden paras palveluntarjoaja
Palkintoa vastaanottamassa Ivalon Test Worldin toimitusjohta Janne Seurujärvi, yrityksen tekninen johtaja Jukka Antila ja operatiivinen johtaja Susan Vuoriaro.Test World

Ivalossa toimiva rengastestaukseen erikoistunut Test World on saanut kansainvälisen tunnustuksen alan gaalassa. Test World palkittiin keskiviikkoiltana Saksan Hannoverissa Tire Expo Galassa rengasteollisuuden vuoden parhaana palveluntuottajana. Tämä on jo toinen kerta, kun Ivalon Test World palkitaan näin.

Palkinto on tunnustus etenkin Test Worldin uusille Indoor-sisätestaushalleille, joissa voi vuoden ympäri testata renkaita muun muassa lumella ja jäällä. Sisähalleissa on 1,5 kilometriä testiratoja, joilla on mahdollista testata jopa 100 kilometrin tuntivauhdissa.

Indoor-sisätestaushallien laajennuksen myötä Test World on alallaan ensimmäinen maailmassa, joka pystyy tarjoamaan asiakkailleen lumi-, jää-, märkä- ja kuivatestausratoja vuoden jokaisena päivänä. Halleissa voidaan säätää ilmankosteutta sekä ratapohjan että ilmanlämpötiloja erikseen asiakkaan toiveiden mukaisesti, Test World kertoo tiedotteessaan.