1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. etsintäkuulutukset

Yksi Suomen etsityimmistä rikollisista kiinni Espanjassa

Ville Lehmusmetsä oli etsintäkuulutettu, koska hänellä on suorittamatta liki 7,5 vuotta vankeutta törkeästä huumausainerikoksesta.

etsintäkuulutukset
keskusrikospoliisin logo seinässä
Keskusrikospoliisi selvitti suuren rahanpesuvyyhdin, jossa rahoja liikuteltiin suomalaisten rakennusyhtiöiden tilien kautta.AOP

Yksi Suomen etsityimmistä rikollisista, kansainvälisestikin etsintäkuulutettu Ville Lehmusmetsä on otettu kiinni Espanjassa.

Keskusrikospoliisi kertoi asiasta keskiviikkona Twitterissä.

Puuttuuko sisältö?

Ylen artikkeleiden yhteydessä voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkistamalla evästeasetuksesi alta olevasta linkistä voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä

Lehmusmetsä oli etsintäkuulutettu, koska hänellä on suorittamatta liki 7,5 vuotta vankeutta törkeästä huumausainerikoksesta. Lehmusmetsä on saanut tuomion osallisuudesta vahvan amfetamiinin salakuljetukseen. Huumeliiga toi ainetta Hollannista Kouvolaan vuonna 2016.

Hän pääsi karkuun poliiseilta, kun hänet päästettiin vastaamaan vapaalta jalalta hovioikeuden käsittelyyn.

Suomi on etsintäkuuluttanut kansainvälisesti eurooppalaisen ja pohjoismaisen pidätysmääräyksen perusteella kaikkiaan 130 ihmistä.

Suomen, Ruotsin ja Tanskan etsintäkuuluttamista henkilöistä voi antaa vinkin soittamalla numeroon 050 440 1800 tai sähköpostilla osoitteeseen wanted.krp@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).

Lue seuraavaksi