Tommy Taylor palaa Kemiin – Keijo Huusko Kemi Cityn apuvalmentajaksi

Kolmosessa pelaavan joukkueen maalivahtivalmentaja ensi kaudella on Mikko Vilmunen.

Kotimaan jalkapallo
Jalkapallo
Antti-Jussi Korhonen

Tuore kemiläinen jalkapalloseura Kemi City FC on nimennyt valmennustiiminsä. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi ja akatemiajohtajaksi on nimetty Tommy Taylor, joka muutama vuosi sitten valmensi PS Kemiä. Taylorin aikakaudella PS Kemi nousi Kakkosesta Ykköseen.

– Tavoitteenamme on antaa mahdollisuus myös paikallisille nuorille. Meidän täytyy olla vahvoja joukkueena sekä kentällä että sen ulkopuolella. Toivon mukaan pystymme tuomaan menestystä tälle seuralle, Taylor sanoo seuran tiedotteessa.

Suomesta lähdettyään Taylor siirtyi valmentamaan Norjan kakkosdivisioonaan muutaman kauden ajaksi. Viime vuosina hän on toiminut kotimaassaan Englannissa Championshipissä nykyisin pelaavan Stoken akatemian pelaajatarkkailijana.

Kolmosessa viisi joukkuetta Lapista

Kemi Cityn apuvalmentajaksi tulee Keijo Huusko, jolla on valmentajakokemusta PS Kemin B-junioreista. Huuskolla on pelaajana pääsarjakokemusta muun muassa Tornion Pallo-47:n, VPS:n, Häckenin ja Strömsgodsetin riveissä

Kemi Cityn maalivahtivalmentaja ensi kaudella on Mikko Vilmunen.

– Tommy Taylor on oikea mies tähän hommaan, sillä hänellä on oikeat tiedot, taidot ja kokemus joita Kemi Cityssä vaadimme. Seura haluaa menestyä niin edustustasolla kuin junioreissakin, kommentoi seuran puheenjohtaja Mark Tivey uutta valmennusryhmää.

Kemi City FC pelaa tulevalla kaudella Kolmosessa kuten myös Tornion Pallo-47. Sarjassa mukana ovat myös Sodankylän Pallo, Rovaniemi United ja rovaniemeläinen Rollon Pojat.