1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Osallistu

TV1:n Ykkösaamussa UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen - mitä haluat kysyä?

Suomen suurimpiin yrityksiin lukeutuva UPM teki viime vuonna ennätystuloksen ja tulevaisuus on kirkas. Samalla keskustelu metsäsektorin ja hiilinielujen ympärillä käy kuumana. Mitä metsäyhtiössä ajatellaan? TV1:n Ykkösaamun vieraana on UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen.

Osallistu
UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen.
UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen.Yle

UPM-Kymmene teki loistavan tuloksen ja tulevaisuus näyttää paremmalta kuin koskaan. Kuinka metsäyhtiö menestyy digiaikana?

Nuoret ovat lähteneet kaduille ilmastonmuutosta vastaan ja hiilinielut kuumentavat tunteita. UPM suunnittelee samalla uutta sellutehdasta Uruguayhin. Miten globaali metsäjätti vastaa kasvavaan huoleen ympäristöstä?

Yhtiö suunnittelee niin ikään biokemikaalitehdasta Saksaan, jatkaa investointeja Kiinaan ja suunnittelee biojalostamoa Suomeen. Mihin kaikkeen metsää tulevaisuudessa käytetään?

TV1:n Ykkösaamun vieraan lauantaina 30.3. klo 10.05 on UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen. Sakari Kilpelä haastattelee.

Pesoselle voi lähettää kysymyksiä osoitteeseen tv1.ykkosaamu@yle.fi (siirryt toiseen palveluun) tai alla olevalla lomakkeella.

Lue seuraavaksi