Autoilija törmäsi suojatietä ylittäneeseen pyöräilijään Siilinjärvellä – 15-vuotias poika sai vammoja eri puolille kehoa

Yksi auto oli antanut tietä pyöräilijälle, mutta toista kaistaa ajanut henkilöauto ei pysähtynyt ennen suojatietä.

Siilinjärvi
Läheltä
Yle

Henkilöauto törmäsi pyöräilijään Siilinjärvellä torstaina aamulla. Poliisi sai ilmoituksen Vuorelantien ja Rissalantien risteyksessä tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta hieman ennen aamukahdeksaa.

Poliisin mukaan Vuorelantietä etelään ajanut ja Rissalantielle kääntyvä henkilöauto pysähtyi risteyksessä suojatien eteen ja antoi tietä Rissalantietä itään ajaneelle pyöräilijälle. Toista kaistaa Vuorelantietä etelän suuntaan ajanut henkilöauto ei pysähtynyt ennen suojatietä ja törmäsi tietä ylittäneeseen pyöräilijään. Onnettomuusristeyksessä Vuorelantie on etuajo-oikeutettu.

Pyöräilijä, 15-vuotias paikkakuntalainen poika, sai törmäyksessä vammoja eri puolille kehoa. Hänet kuljettiin hoidettavaksi Kuopioon. Poika oli poliisin mukaan törmäyksen jälkeen tajuissaan, mutta vammojen vakavuudesta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa.

Kolarin toista osapuolta, 59-vuotiasta paikkakuntalaista miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta.