Savon Yrittäjien toimitusjohtaja vaihtuu

Savon Yrittäjien toimitusjohtajana lähes viisi vuotta toiminut Arto Nykänen jättää tehtävänsä elokuussa.

Pohjois-Savo
Matti Rönkkö, Arto Nykänen ja Eeva Pekonen
Savon Yrittäjien toimitusjohtaja (keskellä) Arto Nykänen jättää tehtävänsä elokuussa. Kuvassa myös Matti Rönkkö ja Eeva Pekonen. Arkistokuva.Jaana Paulanne-Sahrio / Savon Yrittäjät

Savon Yrittäjät hakee uutta toimitusjohtajaa. Järjestön nykyinen toimitusjohtaja Arto Nykänen jättää tehtävänsä elokuussa. Yrittäjäjärjestön tiedotteen mukaan uutta toimitusjohtajaa lähdetään hakemaan heti.

Nykänen on ollut Savon Yrittäjien toimitusjohtaja lähes viisi vuotta.

– Järjestön tilanne on sellaisessa vaiheessa, että vääjäämättä lähitulevaisuudessa siintävä vetäjänvaihdos on hyvä tehdä nyt, Nykänen sanoo tiedotteessa.

62-vuotias Nykänen kertoo, että yhteiskuntavaikuttaminen järjestössä vaatii pitkiä työpäiviä ja mahdollisuutta olla jäsenistön sekä luottamushenkilöstön käytössä koko ajan. Hänen mukaansa tehtävä sopii hieman nuoremmalle henkilölle.

Savon Yrittäjät on yksi Suomen Yrittäjien 20 aluejärjestöstä. Sillä on toimitusjohtajan lisäksi kahdeksan työntekijää. Savon Yrittäjien toimialueena on 21 paikkakuntaa Pohjois-Savossa. Paikallisyhdistyksiä on 25 ja niissä jäsenyrittäjiä noin 3 600.