Venäläismiljonäärin yksityiskone syöksyi pellolle Frankfurtissa – kolme ihmistä kuoli

lento-onnettomuudet
Kolme ihmistä kuoli, kun yksityiskone syöksyi parsapeltoon lähellä Egelsbachin lentokenttää. Yksi kuolleista oli venäläisen lentoyhtiö S7:n suuromistaja Natalia Fileva.
Kolme ihmistä kuoli, kun yksityiskone syöksyi parsapeltoon lähellä Egelsbachin lentokenttää. Yksi kuolleista oli venäläisen lentoyhtiö S7:n suuromistaja Natalia Fileva.AOP

Venäläisen lentoyhtiön S7:n hallituksen puheenjohtaja ja osaomistaja Natalia Fileva, 55, ja kaksi muuta ihmistä kuoli lento-onnettomuudessa lähellä Saksan Frankfurtia sunnuntaina, kertoo uutistoimisto Reuters.

Filevan Epic LT -merkkinen yksityiskone syöksyi maahan yrittäessään laskeutua Egelsbachin lentokentälle. Kone oli lentänyt Frankfurtiin Ranskan Cannesista.

Onnettomuuden syy ei ole vielä tiedossa.

Natalia Fileva oli yksi Venäjän rikkaimmista naisista. Reutersin mukaan hänen omaisuutensa on yli 530 miljoonaa euroa.

Lentoyhtiö S7 tunnetaan myös nimellä Siberian Airlines. Se on osa One World -lentoyhtiöallianssia, johon kuuluu myös Finnair.

Poliisi kolaroi kuolettavasti matkalla turmapaikalle

Uutistoimisto DPA:n mukaan onnettomuuspaikalle matkalla ollut poliisiauto törmäsi vastaan tulevaan autoon. Kolme poliisia loukkaantui ja toisessa autossa olleet kaksi ihmistä kuoli.