Elon Musk jälleen vauhdissa: Teslan toimitusjohtaja julkaisi rap-biisin "RIP Harambe" kuolleen meemigorillan kunniaksi

Kappaleen kertosäkeessä muistellaan gorillavainaata viinanjuonnin ja "vahvan tavaran" polttelun merkeissä.

Elon Musk
Elon Musk
Elon Musk julkaisi rap-biisin.Jim Watson / AFP

Sähköautoja valmistavan Teslan toimitusjohtaja ja avaruusyhtiö SpaceX:n perustaja Elon Musk osaa kohahduttamisen jalon taidon.

Tuoreimpana tempauksenaan Musk latasi lauantaina SoundCloud-musiikkipalveluun kuvitteellisen levy-yhtiönsä Emo G Recordsin nimissä rap-kappaleen RIP Harambe.

Mielikuvitusrikkaista hankkeistaan tunnettu Musk yhdistelee pariminuuttisessa biisissä vuosia vanhaa nettimeemiä ja Auto-Tune-efektillä muokattua lauluääntä.

Tämän jutun kirjoitushetkellä maanantaina kappaletta oli kuunneltu yli 800 000 kertaa. Se ei ole toistaiseksi tiedossa, räppääkö Musk itse kappaleella.

Amerikkalaisessa Cincinnati Zoo -eläintarhassa eläneen gorilla Haramben tapaus sai runsaasti kansainvälistä julkisuutta toukokuussa 2016.

Eläintarhan työntekijä ampui 17-vuotiaan Haramben, kun gorilla raahasi sen häkkiin päätynyttä pikkupoikaa.

Monet nettikommentaattorit vaativat lapsen vanhempia vastuuseen (siirryt toiseen palveluun) gorillan kuolemasta. Harambesta tuli pian tapauksen jälkeen nettimeemien aihe (siirryt toiseen palveluun).

Oliko kyseessä ennenaikainen aprillipila?

Elon Musk jatkoi aiheen parissa muutamalla lisätviitillä. Hän kirjoitti olevansa pettynyt siihen, että hänen levy-yhtiönsä epäonnistui.

– Tämä saattaa olla hienoin työni, Musk kirjoitti.

Emo G on viittaus sorsa-emojiin liittyvään vitsiin, jonka Musk postasi Twitteriin aiemmin viikonloppuna, kuvailee populaarikulttuurin erikoistunut aikakauslehti Rolling Stone (siirryt toiseen palveluun).

RIP Harambe -kappaleen kertosäkeessä muokattu lauluääni räppää vapaasti suomennettuna, että "lepää rauhassa Harambe, hörpimme alkoholia matkalla taivaaseen, lepää rauhassa Harambe, poltamme vahvaa tavaraa gorillaeläintarhassa ja ajattelemme sinua".

Sanoitus näyttää sopivan Muskin päihdelinjaan. Mies aiheutti viime syyskuussa kohua, kun hän poltteli kannabista ja joi viskiä kalifornialaisen koomikon Joe Roganin haastattelussa.

Vaikka Musk julkaisi kappaleen jo lauantaina, niin Twitterin käyttäjät ovat epäilleet, että kyseessä oli jonkinlainen varhainen aprillipila.

Elon Musk
Elon Musk imi kannabissätkää Joe Roganin haastattelussa.Youtube

Ovatko Elon Muskin tempaukset mielestäsi sopivia yritysjohtajalle? Uskotko, että Musk räppää itse RIP Harambe -kappaleella? Aiheesta voi keskustella kello 16:een saakka.

Lue myös:

Teslan toimitusjohtaja Elon Musk poltti pilveä ja joi viskiä haastattelussa