Teini-ikäisiä tyttöjä epäillään 10-vuotiaan tytön pahoinpitelystä Vantaan Tikkurilassa

Epäilty pahoinpitely tapahtui tytön äidin mukaan Tikkurilan kirjaston läheisellä leikkipaikalla.

pahoinpitely
Poliisi-teksti poliisiauton kyljessä.
Petri Lassheikki / Yle

Vantaan Tikkurilassa usean nuoren epäillään pahoinpidelleen 10-vuotiaan tytön sunnuntaina alkuillasta. Poliisin mukaan pahoinpitely tapahtui noin kello 17 Tikkurilan kirjaston lähellä.

Poliisin mukaan lapsi joutui neljän tai viiden nuoren tytön pahoinpitelemäksi. Tilanteen päätyttyä uhri oli pyytänyt tapauksen nähnyttä aikuista soittamaan poliisille.

Poliisin mukan paikalla kävi ambulanssi, jonka henkilöstö tarkasti uhrin voinnin, jatkotoimenpiteitä ei kuitenkaan tarvittu.

Tapauksen tutkinta on vielä alkuvaiheessa ja tekijät ovat tässä vaiheessa vielä tuntemattomia. Poliisi tekee kuulusteluja ja selvittää, ovatko mahdolliset tekijät tallentuneet alueen valvontakameroihin.

– Pahoinpitelyn motiiveista ei tässä vaiheessa pystytä sanomaan mitään. Pyydämme kuitenkin, että asiasta jotain tietävät kertoisivat kaikki havaintonsa ja tietonsa Itä-Uudenmaan poliisille. Tietoja voi ilmoittaa meille sähköpostitse osoitteella vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun), tutkinnanjohtaja rikoskomisario Timo Luoto toteaa tiedotteessa.

Sosiaalisessa mediassa lapsen äiti on kertonut, että tyttöä lyötiin muun muassa nyrkillä kasvoihin, revittiin tukasta ja tytön kaaduttua häntä potkittiin päähän, kasvoihin ja keskivartaloon. Lisäksi äidin mukaan hänelle oli huudettu rumasti ja uhkailtu uskonnon takia. Äidin mukaan tyttö olisi joutunut yöksi sairaalaan.