Tukholmasta saapuva kesätyöntekijä asuu kesän ilmaiseksi Iisalmessa

Iisalmen kaupungin kampanjassa oli tarjolla yksi täysin ilmainen asunto kaupunkiin muuttavalle kesätyöntekijälle.

Iisalmi
Iisalmi aloitti tammikuussa 2019 kampanjan, jossa tarjolla oli yksi täysin ilmainen ja useita edullisia asuntoja kesän ajaksi Iisalmeen kesätyöntekijöiksi muuttaville.
Iisalmen kaupunki houkutteli alueen yrityksiin kesätyöntekijöitä edullisilla asunnoilla sekä yhdellä täysin ilmaisella asunnolla.

Iisalmi tarjoaa Tukholmasta Iisalmeen kesätöihin saapuvalle Emma Heinoselle ilmaisen asunnon kaupungista.

Iisalmi aloitti tammikuussa kampanjan, jossa tarjolla oli yksi täysin ilmainen sekä useita edullisia asuntoja kaupunkiin muuttaville kesätyöntekijöille. Kampanjan asuntoja haki kolmisenkymmentä ihmistä.

Iisalmen Sanomien kesätoimittajaksi valittu Emma Heinonen saa asua Makkaralahdella sijaitsevassa asunnossa ilmaiseksi kesä–elokuun ajan. Tanssinopettajaksi opiskeleva Heinonen on tällä hetkellä vaihto-opiskelijana Tukholmassa.

Ylä-Savon ammattioppilaitoksen opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat opettajansa ohjauksessa sisustusremontin Heinosen tulevaan asuntoon.

Tuparilahjoja ja festarilippuja

Muille kampanjaan hakeneille on tarjolla useampia edullisia Petterinkulman soluasuntoja, joiden vuokra on sata euroa kuukaudessa.

Kampanja sisältää Iisalmen seudun yrityksiin tuleville kesätyötekijöille myös tervetulotapahtuman, tupaantuliaislahjan sekä festariliput.

Heinosen tehtävänä on somettaa työhön ja vapaa-aikaan liittyviä kesäkuulumisiaan Instagramissa ja blogissa, jotka avataan toukokuun aikana. Myös muilta kampanjan myötä Iisalmeen muuttaneilta aiotaan kysyä kokemuksia kesän aikana.