Kokkolan Tiikereille kahdeksan sopimusta

Kokkola
Läheltä
Yle

Lentopalloliigassa pelaava Kokkolan Tiikerit rakentaa ensi kauden joukkueensa vahvasti tämän vuoden runkopelaajien ympärille. Tiikerit teki jatkosopimuksen muun muassa maajoukkuelibero Niklas Breilinin ja passari Anton Välimaan kanssa.

Joukkueen kapteeni Antti Leppälä jatkaa edelleen Tiikeri-paidassa. Myös Benjami Montonen, Jiri Hänninen, Jere Mäkinen ja Teemu Lahti tekivät uudet sopimuksen seuran kanssa.

Uutena kasvona Tiikereihin liittyy hakkuri Oskari Keskinen, joka tällä kaudella on pelannut liigassa Raision Loimussa ja Ykkössarjaa Kyyjärven Kyvyssä. Keskinen on Kauhavan Wisan kasvatti.

Odotukset korkealla

Tiikereiden valmentaja Mikko Keskisipilän mukaan huhtikuu kerätään happea ja suunnitellaan tulevaa. Toukokuussa alkaa sarja:

– Viime kausi oli meillä nousijohteinen, porukka hitsautui hyvin yhteen ja halusimme pitää heidät. Ensi kaudella tulemme olemaan kotimainen, nuorekas joukkue, joka haluaa tänne pelaajia, jotka haluavat kehittyä, mennä urallaan eteenpäin. Tästä on hieno lähteä tekemään töitä yhdessä.