Poliisi epäilee "harvinaisen törkeää" seksuaalirikosta Helsingissä – uhria pahoinpideltiin pitkään ja kivuliaasti asunnosta löytyneillä esineillä

Uhri ja epäillyt tiettävästi ainakin tiesivät toisensa ennalta.

seksuaalirikokset
Poliisin merkki hihassa.
Poliisi luonnehtii epäiltyä tekoa harvinaisen törkeäksi.Onni Ojala / Lehtikuva

Poliisi tutkii helsinkiläisasunnossa viime sunnuntaina aamuyöllä tapahtuneita törkeitä väkivallantekoja. Poliisin mukaan uhri oli viettänyt miesten kanssa aikaa asunnolla, kun nämä olivat alkaneet yhtäkkiä pahoinpidellä häntä.

– Pahoinpitely oli ollut pitkäkestoista ja erittäin kivuliasta, ja sitä oli tehostettu käyttämällä erilaisia asunnosta löytyneitä ja muualta tuotuja välineitä, kertoo tutkinnanjohtaja Pekka Korhonen tiedotteessa.

Uhria oli poliisin mukaan käytetty seksuaalisesti hyväksi harvinaisen törkeällä tavalla.

Uhri ja epäillyt ainakin tiesivät toisensa ennalta, poliisi kertoo.

Epäillyt vangittiin eilen keskiviikkona Helsingin käräjäoikeudessa. 32- ja 34-vuotiaita miehiä epäillään törkeästä vapaudenriistosta, törkeästä raiskauksesta ja törkeästä pahoinpitelystä.

Poliisi pyytää havaintoja Pohjois-Helsingissä sijaitsevan asunnon tapahtumista. Asiasta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä numeroon 0295 417 931 tai sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).