1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Baijeri

Kolme hotellivierasta löytyi kuolleena Saksassa varsijousinuolien lävistäminä – kahden muun kuolonuhrin yhteyttä tapaukseen tutkitaan

Yhden baijerilaisesta hotellista lauantaina löytyneen naisvainajan kodista löytyi kaksi muuta ruumista.

Pensionaatti Passaussa, mistä kolme hotellivierasta löytyi kuolleena. Kuva: Sebastian Pieknik/ EPA

Saksan poliisi tutkii kolmen ihmisen mystistä kuolemaa hotellissa Baijerissa sekä tapaukseen mahdollisesti liittyvää kahden muun henkilön kuolintapausta maan pohjoisosissa.

Huonesiivooja löysi lauantai-iltapäivällä 53-vuotiaan miehen ja 33- ja 30-vuotiaat naiset kuolleina hotellihuoneesta Passaussa Ilzin rannalla sijaitsevasta pensionaatista.

Bild-lehden (siirryt toiseen palveluun)mukaan mies ja 33-vuotias nainen löydettiin makaamasta käsi kädessä vuoteellaan varsijousen nuolet ruumissaan. 30-vuotias nainen makasi lattialla verilammikossa niin ikään nuolen lävistämänä. Huoneesta löytyi kolme varsijousta. Kaikki kuolleet olivat saksalaisia. Toistaiseksi on epäselvää, mikä on heidän välinen suhteensa.

Maanantaina poliisi teki kotietsinnän toisen naisvainajan kotiin Wittingenissä Ala-Saksissa, 645 kilometriä Passausta pohjoiseen. Asunnosta löytyi kuolleena kaksi naista. Heidän kuolinsyynsä ei ole tiedossa.

Muut hotellivieraat pitivät kolmikkoa erikoisena

Hotellihuoneesta kuolleena löytynyt kolmikko oli kirjoittautunut pensionaattiin perjantai-iltana. Saksalaislehtien mukaan kenellekään heistä ei ollut mukanaan matkatavaroita.

Muut hotellivieraat kuvailivat kolmikkoa erikoisiksi. Pukuun sonnustautuneella miehellä oli pitkä parta ja naiset olivat pukeutuneet mustiin.

He olivat käyneet myöhään perjantai-iltana autoltaan hakemassa laukut, joiden sisällä varsijouset olivat ja menneet tämän jälkeen huoneeseensa.

Poliisi arvelee kolmikon saapuneen hotellille avolava-autolla, jonka taka-ikkunaan oli liimattu metsästysseuraan viittavia tarroja.

Poliisi on aloittanut vainajien kuolinsyytutkinnnan. BBC:n (siirryt toiseen palveluun)mukaan alustavia tuloksia on odotettavissa tiistaina.

Aiheesta lisää:

Germany: Three Bavaria hotel guests found dead from crossbow bolts (siirryt toiseen palveluun)