1. yle.fi
  2. Uutiset

Kaakkois-Suomen Liiketilat osti Imatran vanhan Prisma-kiinteistön Eekoolta

Imatran vanhaa Prisma-kiinteistöä on tarkoitus kehittää aktiivisesti nyt, kun sille löytyi ostajaksi Kaakkois-Suomen Liiketilat.

Imatra
Läheltä
Yle

Etelä-Karjalan Osuuskauppa Eekoo on myynyt Imatran vanhan Prisma-kiinteistön Kaakkois-Suomen Liiketilat Oy:lle.

Kiinteistökaupan yhteydessä Etelä-Karjalan Osuuskaupan hallintaan jää 50 vuoden vuokraoikeudella kiinteistöstä alue, jossa sijaitsevat ABC Automaattiasema ja ABC CarWash Imatra.

Eekoon kiinteistöpäällikkö Mikko Härkönen iloitsee siitä, että Prisman ympäristö vahvistuu entisestään kauppapaikkana.

– Meillä on ollut tahtotila kiinteistön myymiseen jo uuden Prisman avauksesta saakka, mutta aiempien ostajaehdokkaiden kanssa ei saatu kiinteistökauppoja viimeisteltyä. Kaakkois-Suomen Liiketilat Oy:n kanssa asiat etenivät nopeasti lopulliseen kauppaan asti, kun he osoittivat kiinnostuksensa kiinteistön ostoa kohtaan, Härkönen kertoo tiedotteessa.

Kaakkois-Suomen Liiketilat Oy:n hallituksen puheenjohtaja Toni Hyypiä kertoo, että tarkoituksena on aloittaa kiinteistön aktiivinen kehittäminen välittömästi.

– Kokemukseni perusteella näin kaupallisilta liikepaikoilta liiketilat menevät nopeasti vuokralle, Hyypiä sanoo.

Kaakkois-Suomen Liiketilat Oy on vuonna 2017 perustettu ja voimakkaasti kasvanut liiketilojen vuokraamiseen erikoistunut yritys. Se omistaa muun muassa Polan entisen kiinteistön Lappeenrannassa.

Lue seuraavaksi