Hyppää sisältöön

Pettyneet fanit vaativat Game of Thrones -sarjan kahdeksannen kauden kuvaamista uusiksi – yli 700 000 on jo allekirjoittanut vetoomuksen

Pettyneiden allekirjoittajien määrä kasvaa vauhdilla.

Lena Headeyn esittämä Cersei Lannister -hahmo on sarjassa hallinnut Kuninkaansatamassa. Kuva: HBO Nordic

Game of Thrones -sarjan kahdeksas tuotantokausi on fanien mielestä epäonnistunut. Pettyneet katsojat eivät ole tyytyväisiä sarjan juonen käänteisiin ja he vaativat päätöskauden kuvaamista uudelleen, kirjoittavat muun muassa Britannian yleisradioyhtiö BBC (siirryt toiseen palveluun), The Guardian (siirryt toiseen palveluun) ja tv-kanava CNN (siirryt toiseen palveluun).

Fanit ovat koonneet adressin (siirryt toiseen palveluun), jonka allekirjoittajien määrä kasvaa vauhdilla. Perjantaiaamuna allekirjoittajia oli jo yli 700 000. Vetoomuksessa painotetaan, että pätevät käsikirjoittajat toteuttaisivat sarjan uudestaan.

Lue myös:

Allekirjoittajien mukaan käsikirjoittajat David Benioff ja D. B. Weiss ovat todistaneet olevansa epäpäteviä tekemään sarjaa ilman tarvittavaa taustamateriaalia. Tv-sarja perustuu George R.R. Martinin kirjoittamiin fantasiaromaaneihin, mutta hän ei ole ehtinyt kirjoittaa saagan loppua valmiiksi ja tv-käsikirjoittajat ovat siksi olleet sarjan loppumetreillä omillaan.

– Hyvä tarina ei ole hyvä tarina, jos sillä on huono loppu. Tietenkin olemme huolissamme, Benioff kommentoi Entertainment Weeklyssä (siirryt toiseen palveluun) maaliskuussa. (siirryt toiseen palveluun)

Cersei Lannister (Lena Headey) veljensä Jaime Lannisterin (Nikolaj Coster-Waldau) kanssa. Kuva: HBO Nordic

Lue myös: