Xamk jatkaa yhteistyötä Emma-gaalan kanssa – opiskelijat mukana myös kaksi seuraavaa vuotta

Viimeisen kahden vuoden aikana tapahtumaan on osallistunut 200 Xamkin opiskelijaa.

opiskelijat
Läheltä
Yle

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu - Xamk ja Musiikkituottajat – IFPI Finland ry ovat solmineet kaksivuotisen jatkosopimuksen, jonka mukaan Xamk jatkaa yhtenä Emma-gaalan kolmesta pääyhteistyökumppanista. Xamkin ja Emma-gaalan aikaisempi sopimus kattoi kaksi edellisvuotta.

Xamkin opiskelijat ovat olleet mukana aiemmissa Emma-gaaloissa lukuisissa eri tehtävissä muun muassa suunnittelemassa ja toteuttamassa someviestintää ja vuoden tulokassarjan palkintoa.

– Olemme todella tyytyväisiä siihen, että Xamk jatkaa Emman yhtenä pääyhteistyökumppanina. Emmassa on ollut mukana Xamkin opiskelijoita useilta eri aloilta ja Xamkin ehdottomana vahvuutena onkin monipuolisuus, sanoo Emma-gaalan tuottaja Tommi Kyyrä.

Xamkin viestintä- ja markkinointipäällikkö Tiivi Pukkila-Nupponen kertoo, että opiskelijoiden palaute Emma-gaalan kanssa tehdystä yhteistyöstä on ollut hyvää.

– Opiskelijoiden työpanos on näkynyt ja kuulunut monipuolisesti ennen tapahtumaa ja sen aikana. Viimeisen kahden vuoden aikana Emma-gaalaan on osallistunut noin 200 opiskelijaa, Pukkila-Nupponen sanoo.