Kaksi lasta ja aikuinen kuolivat törmättyään rekkaan Sastamalassa – Tie on onnettomuuspaikalla melko suora ja näkyvyys hyvä

Onnettomuudessa kuolivat henkilöauton kuljettaja ja kyydissä olleet kaksi lasta.

liikenneonnettomuudet
Sastamalantie kuvattuna Pyhän Marian kirkon kohdalla Sastamalassa.
Kaksi lasta ja henkilöauton kuljettaja kuolivat liikenneonnettomuudessa Sastamalantiellä lauantaina kello 20 jälkeen.Kalle Parkkinen / Lehtikuva

Täysperävaunuyhdistelmän ja henkilöauton kolarissa kolme ihmistä on saanut surmansa Sastamalassa.

Henkilöauto oli toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajautunut vastaantulevien kaistalle ja törmännyt vastaan tulleeseen rekka-autoon.

Onnettomuudessa kuolivat henkilöauton kuljettaja ja kyydissä olleet kaksi lasta.

Rekka-auton kuljettajalle ei tullut vakavia fyysisiä vammoja.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen kolarista iltakahdeksan jälkeen lauantaina illalla. Tie oli sen jälkeen pitkään suljettuna turmapaikalla. Sastamalantie avattiin uudelleen liikenteelle kello yhden jälkeen sunnuntain vastaisena yönä.

Poliisi kertoo lisää maanantaina

Kolaripaikan STT:lle yöllä kuvannut valokuvaaja Kalle Parkkinen kertoi, että Sastamalantie kaartuu onnettomuuspaikalla lievästi. Näkyvyys on Parkkisen mukaan kuitenkin hyvä, eikä tiessä ole kyseisellä kohdalla mäkeä tai nyppylää.

Pirkanmaan sää oli lauantaina illalla osin sateinen. Maakunnassa oli liikkeellä turma-aikaan paikallisia sadekuuroja, kerrottiin Tampereen tieliikennekeskuksesta.

Sisä-Suomen poliisista ilmoitettiin sunnuntaina päivällä, että poliisi tiedottaa lisää Sastamalan kolarista vasta maanantaina.