JVG, Pate Mustajärvi ja vaikka ketä paikalla! Yle näyttää Leijonien kansanjuhlan Tampereelta suorana

Kansanjuhla alkaa Tampereen Keskustorilla kello 17.55 ja Yle näyttää sen suorana.

Leijonien kansanjuhla jatkuu keskiviikkona Tampereella. Kuva: Roni Rekomaa / Lehtikuva

Tampereella on kova kuhina, kun kaupungissa tehdään kansanjuhlaa Leijonille. Juhlatunnelmasta pääsee nauttimaan myös kotisohvalla, sillä Yle näyttää juhlan suorana Areenassa.

Paikalla Keskustorilla nähdään tamperelaisia ja suomalaisia artisteja, kuten JVG, DJ Juissi, Pate Mustajärvi, Jonne Aaron, Waltteri Torikka, Poju, Noora Louhimo, Sani Aartela, Ilari Hämäläinen ja Pirkanpojat.

JVG villitsi myös Helsingin juhlassa.

Popedan Pate Mustajärvi on tunnettu kiekkobiiseistään Mää ja Tapparan mies sekä Ukkometso. Nähtäväksi jää, villitäänkö tamperelaista katsomoa niillä.

Poju on puolestaan tunnettu kiekkobiisistä Poika saunoo.

Kultajuhlan juontavat Mikko Siltala ja Pauliina Puurila.

Lähes koko joukkue eli 19 pelaajaa saadaan mukaan juhliin. Illalla varmistui, että tulossa on myös nuori tähti Kaapo Kakko.

Mukana ovat Tampereen seudun tärkeät pelaajat kuten Kristian Kuusela ja Marko "Mörkö" Anttila.

Lisäksi paikalla ovat Toni Rajala, Arttu Ilomäki, Henri Jokiharju, Oliwer Kaski, Joel Kiviranta, Miika Koivisto, Juho Lammikko, Kevin Lankinen, Mikko Lehtonen, Niko Mikkola, Niko Ojamäki, Jussi Olkinuora, Harri Pesonen, Jere Sallinen, Veli-Matti Savinainen ja Juhani Tyrväinen.

Juhlien keskipisteeksi tulee lava Satakunnankadun päälle. Tapahtuma-alueelle tulee useita jättiscreenejä, joten juhlaa pääsee seuraamaan koko Keskustorin alueelta.

Keskustorin kansanjuhla alkaa kuudelta illalla ja kestää noin tunnin. Ennen kansanjuhlaa joukkue osallistuu Tampereen kaupungin järjestämälle pormestarin vastaanotolle.

Juhlat vaikuttavat koko keskustan liikenteeseen

Juhlan järjestelyt vaikuttavat jo päivällä koko keskustan liikenteeseen.

Väkeä kannustetaan saapumaan juhliin julkisella liikenteellä, kävellen tai pyörällä. Liikenteessä kannattaa olla ajoissa.

Frenckellin ja Keskustorin pysäköintialueet ovat pois käytöstä keskiviikkona klo 9.00 alkaen aina tapahtuman päättymiseen asti.

Myös Frenckellin pysäköintitalo on kiinni kello 16.00-19.30.

Aleksis Kiven katu on suljettuna ajoneuvoliikenteeltä klo 16.00-19.15. Ajoneuvoilta on pääsy kielletty Aleksis Kiven kadulle Kauppakadulta, Puutarhakadulta ja Satakunnankadulta klo 16.00-19.15.

Satakunnankadulta ajoneuvoliikenne suljetaan lännen suuntaan kello 16.00-19.15, liikenne itään toimii normaalisti.

Lue lisää:

Katso Helsingin juhlien tunnelmia maanantailta:

Marko Anttila lavalla pokaalin kanssa.