Lappeenrantalainen Veeti Karvonen katosi – poliisi pyytää havaintoja

Lappeenrannassa asuva 23-vuotias Veeti Karvonen katosi Valkeakoskella.

Lappeenranta
Lappeenrantalainen Veeti Karvonen katosi toukokuun lopulla Valkeakoskella.
Valkeakoskella kadonneen Veeti Karvosen etsinnät ulottuvat myös hänen kotikaupunkiinsa Lappeenrantaan.Sisä-Suomen poliisi

Poliisi kaipaa havaintoja kateissa olevasta lappeenrantalaismiehestä.

23-vuotias Veeti Karvonen katosi 25. toukokuuta Valkeakoskella.

Veeti Karvonen on 184 senttimetriä pitkä ja hoikkarakenteinen. Hänellä on vaalea parta ja viikset ja puolipitkät, vaaleanruskeat hiukset. Hän pukeutuu yleensä tummiin farkkuvaatteisiin.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Antti Uusipaikka Sisä-Suomen poliisilaitokselta kertoo, että Karvosen nykyisestä olinpaikasta tai seudusta ole tietoa.

Viimeisin tieto Karvosesta saatiin puhelimen paikkatiedoista 26. toukokuuta. Tällöin hänen puhelimensa paikantui Hämeeseen, Janakkalaan. Paikannuksen jälkeen puhelimeen ei ole saatu yhteyttä.

– Kadonneella saattaa olla pyrkimys kotiseudulleen Lappeenrantaan, joten mahdolliset havainnot myös Lappeenrannasta tulee ilmoittaa poliisille, Uusipaikka sanoo.

Poliisi pyytää tietoa akuuteista havainnoista hätäkeskukseen. Aiemmin tapahtuneet havainnot voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun). Otsikoksi tulisi laittaa ”Valkeakoskella kadonnut.”

Karvosen katoamisesta (siirryt toiseen palveluun) kertoi ensin Janakkalan Sanomat.