1. yle.fi
  2. Uutiset

Pop-up Kajaani tuo yrittäjät yhteen Kajaanin keskustassa

Yrittäjien yhteistilan käytöstä on tullut jo paljon tiedusteluja.

yrittäjyys
Nuorten yrittäjien Pop-up -tilan ulko-ovi.
Tiia Korhonen / Yle

Kajaanin keskustaan avataan perjantaina yrittäjien yhteistila, joka kantaa nimeä Pop-up Kajaani.

Tilasta on tarkoitus kehittää paikallisten yrittäjien kokoontumistila, jossa voi myös tehdä töitä ja harjoittaa pienimuotoista liiketoimintaa. Pop-upissa voi matalalla kynnyksellä myös kokeilla esimerkiksi kivijalkakaupan pyörittämistä.

Kajaanin nuorkauppakamarin Mari Kemppaisen mukaan pop-up tilan käytöstä on tullut jo paljon tiedusteluita ja muutamat esittelijät ovat jo varanneet tilan käyttöönsä.

– Odotuksena on, että saataisiin keskustaan säpinää ja varsinkin nuoria aikuisia verkostoitumaan sekä näkemään ja kokemaan yrittäjyyttä. Myös konkariyrittäjiä houkutellaan pop-upiin, jotta he voisivat avata yrittäjyyden saloja nuoremmilleen, Kemppainen sanoo.

Perjantaisissa avajaisisa ovat tavattavissa muun muassa Kajaanin nuorkauppakamari, Kajaanin kaupunki sekä Kainuun yrittäjäjärjestö. Pop-up Kajaaniin voi tupsahtaa kesän ajan juttelemaan ja tapaamaan toisiaan.

– Haluamme tilaan mahdollisimman paljon yrittäjiä ja yrittäjähenkisiä ihmisiä työskentelemään ja verkostoitumaan, Kemppainen sanoo.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)

Lue seuraavaksi