AC Oulun uusi päävalmentaja johtaa joukkuetta ensimmäiseen otteluun

Joukkue vaihtoi juhannuksen aikaan päävalmentaja, koska urheilullinen menestys ei ollut riittävää.

Oulu
Ac Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen
Rauno Ojanen johtaa nyt AC Oulun peliä.Mikko Rahja

Päävalmentajaa juhannuksen aikaan vaihtanut AC Oulu pelaa tänään tiistaina ensimmäisen ottelunsa uuden päävalmentajan Rauno Ojasen ohjauksessa. Vastaan tulee AC Kajaani, joka myös on vaihtanut hiljattain päävalmentajaa.

Rauno Ojanen kertoo seuran sivuilla (siirryt toiseen palveluun), että hän on ehtinyt tehdä joukkueen kanssa kahdet harjoitukset ja aikovat panostaa nyt hyökkäyspeliin. Ojanen toteaa, että pelaajat kyllä tietävät mitä asioita täytyy tehdä paremmin. Ojasen mukaan pelaajat ovat hyvässä kunnossa.

AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen perusteli päävalmentajan vaihdosta sillä, että urheilullinen menestys ei ole tavoitteiden tasolla.

Seura on asettanut kuluvan kauden tavoitteekseen nousun Veikkausliigaan, joka tarkoittaa Ykkösessä sijoittumista sijalle yksi tai kaksi.

Tällä hetkellä AC Oulu on sarjassa kolmantena, mutta eroa kärkipaikkaa pitävään FC Hakaan on kertynyt jo 14 pistettä. Kakkospaikalla olevaan Turun Palloseuraan eroa on kuitenkin vain neljä pistettä.

AC Oulu kohtaa AC Kajaanin tänä iltana kello 18.30 alkavassa ottelussa Oulussa.

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).