Yksi maksu, kolme lajia: Hämeenlinnassa tarjotaan jääkiekkoa, salibandyä ja jalkapalloa pikkujunnuille yhteistyössä

Harrastajista kilpailemisen sijaan Hämeenlinnassa tehdään yhteistyötä nuorimpien ikäryhmässä.

junioriurheilu
jääkiekko
Hämpton-passilla harjoitellaan jalkapalloa tiistaisin, salibandya torstaisin ja lätkätreenit pidetään lauantaisin.Tomi Hänninen

Kolme junioriurheiluseuraa aloittaa yhteistyön Hämeenlinnassa. Hämeenlinnan jalkapalloseura, HPK juniorijääkiekko ja salibandyseura Steelers tarjoavat lapsille yhteistä peluripassia.

Hämpton-passilla lapsi saa jalkapallon, jääkiekon ja salibandyn valmennusta yhdellä maksulla, kutakin kerran viikossa. Passi on tarkoitettu 2013 ja 2014 syntyneille.

Passiajatus lähti seurojen yhteisestä tapaamisesta. Siellä havaittiin tämänikäisten lasten harjoitusvuorojen eri lajeissa sijoittuvan samoille päiville ja ajoille.

Tukee monipuolista liikkumista

Eri lajeihin sitoutuminen jo nuorella iällä nostaa lasten harrastamisen kustannuksia. Hinta voi jopa olla esteenä jonkin yksittäisen lajin aloittamiselle. Hämpton-passin hinta on 475 euroa toimintakaudelta. Hintaan sisältyy myös vakuutus kuhunkin lajiin. Jos lajeja harrastaisi ilmoittautumalla jokaiseen erikseen, tulisi kausimaksujen hinnaksi 670 euroa.

Hämpton-passilla lapset menevät suoraan mukaan seurojen toimiviin ryhmiin. Harjoitusvuorot on sijoitettu siten, että päällekkäisyyksiä ei synny. Toiminta käynnistyy lokakuussa ja päättyy maaliskuun loppuun.

Hämpton-passilla harjoitellaan jalkapalloa tiistaisin, salibandya torstaisin ja lätkätreenit pidetään lauantaisin.

Hämpton-passien myynti ja toimintaan ilmoittautuminen alkaa heinäkuun alussa. Toimintaa koordinoi HPK juniorijääkiekko.