Esperi Carelle uusi toimitusjohtaja Pihlajalinnasta – "Kysymysten ratkaiseminen motivoi"

Stefan Wentjärvi sanoo, että hoiva-alalla on iso yhteiskunnallinen merkitys.

Stefan Wentjärvi Kuva: Erik Vierkens / Yle

Hoiva- ja terveysalan palveluja tuottavan Esperi Caren uutena toimitusjohtajana on aloittanut tänään Stefan Wentjärvi, yhtiö kertoo tiedotteessa.

Wentjärvi on aiemmin työskennellyt mm. terveyspalveluyritys Doctagonin ja lentoyhtiö Blue1:n toimitusjohtajana. Viimeksi hän työskenteli sote-palveluja tuottavan Pihlajalinnan myyntijohtajana.

– Hoiva-alalla on iso yhteiskunnallinen merkitys, joka linkittyy moniin keskeisiin kysymyksiin laadukkaasta hoivasta, osaavasta henkilöstöstä ja tyytyväisistä omaisista. Näistä asioista keskusteleminen ja näiden kysymysten ratkaiseminen motivoi minua, kertoo Wentjärvi tiedotteessa.

Esperi Caren hoivakodeissa paljastuneet epäkohdat olivat runsaasti esillä viime talvena. Yhtiö kertoi korjaavansa mm. hoitohenkilökunnan vähyydestä juontuvia ongelmia ja parantavansa yhteistyötä viranomaisten kanssa.

Esperi Caren toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni irtisanoutui tehtävästään tammikuussa. Siitä lähtien vt. toimitusjohtajana on työskennellyt Heini Pirttijärvi, joka siirtyy nyt Esperi Caren varatoimitusjohtajaksi ja yhteiskuntasuhdejohtajaksi.