Poliisi: Useat olivat vaarassa jäädä punaisen Fiat Punton alle Kokkolassa

Poliisi kertoo, että tekijä on tiedossa, mutta silti kaivataan lisää vihjeitä holtittomasti ajelleesta kuljettajasta. Hän törmäsi autollaan autokatokseen sekä kaiteeseen lauantaiyönä.

Kotimaa
Poliisi-teksti poliisiauton kyljessä.
Petri Lassheikki / Yle

Useat ihmiset olivat lähellä jäädä holtittomasti ajelleen Fiatin alle lauantaiyönä, kertoo Kokkolan poliisi tiedotteessaan.

Vaaratilanteet tapahtuivat ravintola Kaarlen edustalla ja Kulmakadulla Kokkolan keskustassa.

Kokkolan poliisi pyytääkin nyt vihjeitä punaisen Fiat Punton liikkeistä ja auton kuljettajasta perjantain ja lauantain välisenä yönä, vaikka tekijä onkin jo poliisin tiedossa. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisin tietojen mukaan kuljettaja lähti ajamaan torilta ravintola Kaarlen edustalta ja oli liikkeelle lähtiessään lähellä törmätä pankin seinään.

Kuljettaja jatkoi ajoa Torikadun yli Kulmakadulle. Siellä auto törmäsi autokatoksen seinään. Lopulta autoilijan matka päättyi kaiteeseen Rautienkadun ja Valtatie 8:n rampissa. Auto hylättiin onnettomuuspaikalle.

Alunperin auto oli lähtenyt liikkeelle illalla Luodosta. Poliisi pyytää kaikkia vaarassa olleita ja mahdollisia silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä alueen tilannekeskuksen päivystävään numeroon 0295 440 513.

Vihjeen voi laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen: vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun)

Päivitetty poliisin lisätiedoilla tekijästä 1.7.2019 klo 9:10