1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Varkaus

Varkauden uuden sairaalan työmaalta vietiin huomattava määrä työkaluja – epäillyn asunnosta löytyi myös kannabiskasvattamo

Poliisi löysi epäillyt Leppävirralta, jossa he olivat jatkaneet varastelua.

Varkaus
Poliisi ja poliisiauto.
Tiina Jutila / Yle

Varkauden uuden sairaalan työmaalta varastettiin maanantaina aamuyöllä tuhansien eurojen arvosta työkaluja ja muuta omaisuutta, kertoo Itä-Suomen poliisi. Työmaan varastokontista anastettujen tavaroiden arvo oli noin 7 500 euroa.

Maanantaina aamupäivällä poliisi sai ilmoituksen Kommilan alueella liikkuneesta henkilöautosta, josta oli esitelty akkutyökoneita ja jonka rekisterikilpiä ilmoittaja epäili varastetuiksi.

Poliisi tavoitti etsityn henkilöauton Leppävirralta Timolan uimarannalta. Auton luota poliisi otti kiinni kaksi alle 40-vuotiasta miestä. Poliisille selvisi, että miehet olivat leikanneet läheisen venelaiturin verkkoaitaan reiän ja varastaneet yhdestä veneestä bensatankin ja työkaluja. Lisäksi he olivat yrittäneet viedä veneen moottorin.

Poliisi löysi etsintöjen yhteydessä autosta ja toisen epäillyn asunnosta anastetuksi ilmoitettuja työkaluja. Lisäksi asunnossa oli kannabiskasvattamo.

Poliisi tutkii rikoksia varkautena, törkeänä varkautena ja huumausainerikoksena.

Lue seuraavaksi