16-vuotias poika kuoli moottoripyörän ja mönkijän kolarissa Ylöjärvellä

Poliisin mukaan mönkijä oli kääntymässä, kun ohittamaan lähtenyt moottoripyörä törmäsi siihen. Onnettomuudessa oli mukana kolme henkilöä.

tieliikenneonnettomuudet
Ylöjärvi
Onnettomuus tapahtui tiistai-iltana Soppeentien ja Hopeatien risteyksessä Ylöjärvellä.Yle Tampere

Tiistaina Ylöjärvellä tapahtunut kolari on vaatinut kuolonuhrin. Poliisi tiedottaa, että 16-vuotias poika kuoli saamiinsa vammoihin keskiviikkona.

Moottoripyörä ja mönkijä törmäsivät tiistaina klo 21.05 Soppeentien ja Hopeatien risteyksessä Ylöjärvellä. Mönkijän kyydissä olleet kaksi henkilöä ja moottoripyörän kuljettaja toimitettiin Tampereen yliopistolliseen sairaalaan.

Moottoripyörää kuljettanut 16-vuotias poika menehtyi sairaalassa. Mönkijän kyydissä olleet alaikäiset pojat eivät loukkaantuneet vakavasti, mutta jäivät sairaalaan tarkkailuun.

Moottoripyöräilijä ajoi lujaa

Poliisi arvioi esitutkinnan perusteella, että ajoneuvot olivat ajaneet Soppeentietä lännen suuntaan ja mönkijä kääntyi vasemmalle Hopeatielle.

Moottoripyörä oli ohittanut edellään kulkeneen mopon ja oli ohittamassa myös mönkijää, mutta törmäsi kääntyvään mönkijään. Mönkijä kaatui kyljelleen.

Tapahtumapaikalla nopeusrajoitus on 50 kilometriä tunnissa. Poliisi kertoo, että todistajien mukaan moottoripyöräilijä oli ajanut suurella ylinopeudella ohitustilanteessa. Asfaltissa ei ollut havaittavissa jarrutusjälkiä.

Poliisi ja onnettomuustutkintalautakunta jatkavat asian selvittämistä.