"Voihan olla, että joku täällä kiertelevä kiinnostuu ja tulee meille töihin" – Kainuun sote etsii Kajaanin Markkinakadulla uusia työntekijöitä

Kajaanin Markkinakadulla kulkeva voi kohdata tulevan työpaikkansa esimerkiksi Kainuun soten kojulla.

rekrytointi
Ihmiset tutkailevat Kainuun Soten markkinakojua Kajaanin kauppakadulla
Timi Kärki / Yle

Kajaanissa tällä viikolla järjestettävä Markkinakatu on muutakin kuin myyntitapahtuma. Tapahtuman aikana useat eri tahot esittelevät toimintaansa.

– Olemme olleet markkinakadulla joka kerta. Haluamme olla kertomassa matalalla kynnyksellä mitä sote tekee Kainuussa. Tämä on meille yleistä imagon ylläpitämistä, sanoo Kainuun soten vs. hallintoylilääkäri Kristiina Kananen.

– Tällä on myös rekrytoinnillinen merkitys. Kaipaamme jatkuvasti terveydenhuollon ammattilaisia ja voihan olla, että joku täällä kiertelevä kiinnostuu ja tulee meille töihin, jatkaa Kananen.

Markkinakadulla Kainuun sotea edustivat torstaina kätilöt Hanna Alasalmi, Hanna Matinolli ja Aino-Susanna Seppänen. Tällä viikolla uutisoitu synnytysten jatkuminen Kainuussa on aiheuttanut iloa soten kojulla käyneiden keskuudessa.

– Synnytysten jatkuminen herättää mielenkiintoa ja useat ihmiset ovat tulleet onnittelemaan. Tässä samalla voimme kertoa, että meillä on perhekeskeinen ja vauvamyönteinen sairaala. Tammikuussa pääsemme muuttamaan uusiin tiloihin, jotka ovat vielä nykyaikaisemmat ja pystymme tarjoamaan yksilöllisempää hoitoa, summa Hanna Matinolli.

Lue lisää: Synnytykset jatkuvat Kainuun keskussairaalassa vuoteen 2022 – "Tuntuu todella hienolta"

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)