Haluatko auttaa Liipolan palosta kärsineitä asukkaita? Paikallinen kirpputori välittää lahjoitetut tavarat ja vaatteet

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä on sopinut Kirkkiksen kanssa, että se ottaa lahjoitukset vastaan ja antaa ne omaisuuttaan menettäneille Luhtikatu 3:n asukkaille.

auttaminen
Kerrostalopalo Lahden Liipolassa
Osa tulipalosta kärsineen Luhtikatu 3:n asukkaista tarvitsee vaatteita ja kodin tavaroita, joita voi lahjoittaa kirpputori Kirkkiksen kautta.Juha-Petri Koponen / Yle

Lahdessa Liipolan kerrostalopalossa omaisuuttaan menettäneille tarkoitetut lahjoitukset välitetään keskitetysti paikallisen kirpputorin kautta. Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä tiedottaa (siirryt toiseen palveluun) sopineensa, että Kirkkis-kirpputori ottaa vastaan ja jakaa Luhtikadun asukkaille lahjoitettuja vaatteita ja kodin tavaraa.

Lahjoitukset voi viedä kirpputorille Ajokadulle. Kirkkis myös noutaa niitä maksutta lahjoittajilta. Luhtikatu 3:n asukkaat saavat hakea lahjoitettua tavaraa korvauksetta.

Moni on ilmaissut sosiaalisessa mediassa halunsa auttaa palaneen talon asukkaita, ja saatuaan asiasta yhteydenottoja hyvinvointiyhtymä päätti organisoida auttajat ja avun tarpeessa olevat yhteen.

Maanantaisessa tulipalossa vaurioitui useita kymmeniä kerrostalohuoneistoja irtaimistoineen.