Jarkko Heikkinen on Kajaanin Hokin uusi valmentaja

Heikkinen haluaa, että Hokki pelaa ensi kaudella aktiivista ja luisteluvoimaista peliä.

jääkiekko
Jarkko Heikkinen, Kajaanin Hokin uusi päävalmentaja, jääkiekko, kajaani,
Jarkko Heikkinen on Kajaanin Hokin uusi valmentaja.Tuomas Juntunen

Kajaanin Hokin päävalmentajaksi on valittu seuralegenda Jarkko Heikkinen. Heikkisen valmentajasopimus Hokin kanssa on 1+1-vuotinen.

– Olen otettu tästä valinnasta, sillä melko harvassa ovat ne pelaajat, jotka saavat siirtyä suoraan Mestis-tasolle valmentajaksi, sanoo Heikkinen.

Heikkinen haluaa, että Hokki pelaa ensi kaudella aktiivista ja luisteluvoimaista peliä. Myös harjoitteluun tuleva valmentaja haluaa tuoda omaa kulttuuriaan.

– Oheisharjoittelun tulee olla jokapäiväistä tekemistä, ja hallilla tehdään ennen ja jälkeen jokaista treeniä jonkinlaista jumppaa. Kun pelaaja jaksaa treenata paremmin, niin tekemisen taso jäällä nousee, eikä ole heti piipussa.

Jarkko Heikkinen on 2000-luvulla Hokin neljäs kainuulainen päävalmentaja. Aiemmin Hokkia ovat luotsanneet kajaanilaiset Timo Meriläinen, Vladimir Kolek ja Jukka Niiranen. Vuosina 2006–2008 Hokkia valmensi Kai Suikkanen ja kaudella 2009–2010 Nicklas Hudd.

Mestiksen runkosarja alkaa 27. syyskuuta. Hokki kokoontuu Kajaaniin elokuun alussa.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)