Poliisi tutkii väkivaltaista raiskausta Heinolan Vierumäellä – viikonloppuna alueella majoittuneita miehiä pyydetään ilmoittautumaan

Hotellista mökkiin matkalla ollut nainen raiskattiin metsikössä sunnuntaina aamuyöllä.

raiskaus
Raiskaus tapahtui kuvassa näkyvässä metsässä.
Raiskaus tapahtui kuvassa näkyvässä metsässä. Poliisi

Poliisi tutkii viikonloppuna Heinolan Vierumäellä tapahtunutta väkivaltaista raiskausta. Epäilty rikos tapahtui Vierumäki Resort Hotelin läheisyydessä sunnuntaina aamuyöllä.

Tekijän kiinnisaamiseksi poliisi pyytää hotellissa majoittuneita ja sunnuntaina aamuyöllä tapahtumapaikan lähistöllä liikkeellä olleita miehiä ilmoittautumaan. Poliisilla on taltioituna tapaukseen liittyviä näytteitä, ja ilmoittautumiset helpottaisivat pienentämään epäiltyjen lukumäärää.

Raiskaus tapahtui hotellin lähellä, Urheiluopistontien liikenneympyrän viereisessä metsikössä. Epäilty tekijä on suomea puhuva, vaaleaihoinen mies.

Nainen oli kävellyt kohti urheiluopistoa

Noin 40-vuotias suomalaisnainen oli poistunut hotellista sunnuntaina noin klo 3 aikaan tarkoituksenaan kävellä majoitustilana olevalle mökilleen.

Nainen oli kävellyt hotellista kohti Vierumäen urheiluopiston päärakennusta. Ennen Urheiluopistontien liikenneympyrää naisen seuraan oli tullut mies, joka oli pakottanut naisen liikenneympyrän viereiseen metsään ja siellä raiskannut naisen väkivaltaisesti aiheuttaen uhrille fyysisiä vammoja.

Tapahtumapaikka näkyy läheiselle tielle sekä metsän takana olevalle parkkialueelle. Uhrilla oli tapahtuma-aikaan päällään musta mekko, jossa oli kyynärpäihin ulottuvat hihat.

Poliisi pyytää vihjeitä tapahtumasta, naisesta tai mahdollisesta raiskaajasta. Poliisi haluaa myös tietoja klo 3 jälkeen hotellin tai Urheiluopiston alueella liikkuneista miehistä.

Vierumäellä on majoittunut viikonloppuna muun muassa ison juoksutapahtuman osallistujia. Aamuyöllä on voinut olla liikkeellä myös hotellin ravintolasta tulevia asiakkaita.

Asiaan liittyvät vihjeet voi antaa puhelimitse numeroon 0295 437 444 tai sähköpostitse heinola.hame@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun)

Juttua on korjattu 9.7.2019 kello 16:07: Tapahtumapaikan läheinen hotelli ei ole Scandic vaan Vierumäki Resort Hotel.