Salolaismies jäi ensin kiinni huumerattina, seuraavana päivänä poliisi nappasi saman miehen liikenneasemalla varkaista

Salossa tapahtui tiistaina aamulla varkaus liikenneasemalla. Kolme miestä otettiin kiinni tapahtumapaikalla.

Salo
Poliisi ja poliisiauto.
Arkistokuva.Tiina Jutila / Yle

Salossa poliisi joutui kahtena päivänä peräkkäin tekemisiin salolaismiehen kanssa tämän syyllistyessä erilaisiin rikoksiin.

Lounais-Suomen poliisi kertoo, että partio pysäytti maanantaina salolaismiehen liikennevalvonnan yhteydessä. Paljastui, että noin 30-vuotiaalla miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja lisäksi salolaismiehelle tehdyn huumausainepikatestin tulos oli positiivinen. Miestä epäillään maanantain osalta rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Tiistaina samainen mies kohdattiin jälleen poliisin toimesta.

Salossa liikenneaseman työntekijä soitti varhain aamulla poliisille, että liikenneaseman mittarikentän avaimet oli anastettu sillä välin, kun työntekijä oli puhdistamassa polttoainemittareita. Soittohetkellä epäilyt tekijät olivat yhä paikalla. Poliisi tuli paikalle ja löysi kolmen miehen hallusta ja heidän henkilöautosta liikenneasemalta anastettua tavaraa.

Poliisi otti kiinni varkaudesta epäiltynä kolme miestä. Salolaismiehen seurasta otettiin kiinni noin 40-vuotias somerolaismies ja noin 50-vuotias porilainen mies.