Vierumäen väkivaltaisesta raiskauksesta epäilty ilmoittautui itse poliisille

Hotellista mökkiin matkalla ollut nainen raiskattiin metsikössä sunnuntaina aamuyöllä Heinolassa.

epäillyt
Raiskaus tapahtui kuvassa näkyvässä metsässä.
Poliisi jatkaa asian tutkimista raiskauksena. Poliisi

Poliisi on ottanut kiinni Vierumäen sunnuntaisesta raiskauksesta epäillyn miehen. Noin 20-vuotias epäilty otettiin kiinni aamulla kotoaan Päijät-Hämeessä.

Poliisi pyysi tiistaina yleisöltä apua Vierumäen urheiluopiston läheisyydessä tapahtuneen raiskauksen selvittämiseen. Tapauksesta uutisoitiin laajasti. Epäilty oli nähnyt uutiset ja halusi ilmoittautua poliisille. Mies ei kuitenkaan kyennyt itse soittamaan, vaan pyysi apua läheiseltään. Tämä soitti epäillyn pyynnöstä poliisille ja ilmoitti miehen raiskaukseen epäillyksi henkilöksi.

Poliisi jatkaa asian tutkimista raiskauksena.

Poliisi yhä kiinnostunut yleisöhavainnoista

Epäilty raiskaus tapahtui varhain sunnuntaina, kun noin 40-vuotias suomalaisnainen oli matkalla hotellista mökilleen. Naisen seuraan tullut mies pakotti naisen läheiseen metsään ja raiskasi tämän väkivaltaisesti aiheuttaen uhrille fyysisiä vammoja.

Poliisi on saanut tapauksesta runsaasti vihjeitä sekä ilmoittautumisia alueella kyseiseen aikaan olleilta henkilöiltä. Ilmoittautumisia ei enää tarvita, mutta poliisi on yhä kiinnostunut silminnäkijöiden havainnoista.

Poliisia kiinnostavat havainnot Heinolan Vierumäeltä, Urheiluopistontien liikenneympyrän läheisyydessä sunnuntaina kello 3–4 aikaan olleista noin 20-vuotiaasta miehestä sekä noin 40-vuotiaasta naisesta. Havainnot voi ilmoittaa numeroon 0295 437 444.

Lue lisää:

Poliisi tutkii väkivaltaista raiskausta Heinolan Vierumäellä – viikonloppuna alueella majoittuneita miehiä pyydetään ilmoittautumaan