1. yle.fi
  2. Uutiset

Törkeä pahoinpitely Ylöjärvellä – tuntemattoman uhrin tila on vakava

Uhri on tajuton eikä poliisi tiedä hänen henkilöllisyyttään.

törkeä pahoinpitely
Poliisiin logo poliisi univormussa
Tiina Jutila / Yle

Sisä-Suomen poliisi tutkii törkeää pahoinpitelyä, joka tapahtui tiistaina kello 21. jälkeen Ylöjärven Kaurasmäentie 15:n kohdalla katualueella. Uhrin päähän oli kohdistettu voimakasta väkivaltaa.

Uhrin tila on vakava. Uhri on poliisin mukaan edelleen tajuton, eikä hänen henkilöllisyytensä ole poliisin tiedossa.

Poliisi on pidättänyt tekoon epäiltynä kaksi miestä, joista toinen tavoitettiin tiistaina noin 100 metrin päästä tapahtumapaikasta ja toinen Tampereelta keskiviikkona iltapäivällä.

Rikoskomisario Ossi Kaario kertoo, että ensimmäisenä kiinniotettu on kiistänyt osallisuutensa pahoinpitelyyn ja sanoo Tampereelta kiinniotetun aiheuttaneen vammat. Keskiviikkona tavoitettua päästään Kaarion mukaan kuulustelemaan vasta torstaina.

Pahoinpitely sattui omakotialueella

Kaurasmäentie sijaitsee hieman Ylöjärven keskustan ulkopuolella, pientalovoittoisella asuinalueella. Pahoinpitely tapahtui yhden omakotitalon portin kohdalla. Uhrin löysi talon asukas.

Uhri on arviolta 50–60 -vuotias ja normaalivartaloinen. Hänen pituutensa on noin 175 senttiä, hänellä on ruskeat, siistit lyhyet hiukset jotka pään päällä pystyssä. Miehellä on osittain harmaantunutta partaa suun ympärillä ja yllään musta takki.

Poliisi pyytää pahoinpitelyn nähneitä tai siitä jotain tietäviä sekä uhrin mahdollisen henkilöllisyyden tietäviä ottamaan yhteyttä Nokian poliisiin numeroon 0295 445 888 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).

Lue seuraavaksi