Hyppää sisältöön

Merikarvian elintarvikesabotaaseista nostettu syyte – miehen epäillään työntäneen ompelukoneen neuloja elintarvikkeisiin

Merikarvialaista miestä syytetään muun muassa vaaran aiheuttamisesta.

Merikarvialaisen miehen epäillään työntäneen ompelukoneen neuloja elintarvikkeisiin kahdessa kaupassa. Kuva: Carolus Manninen / Yle

Pohjois-Satakunnassa Merikarvialla sattuneista elintarvikesabotaaseista on nostettu syyte. Merikarvialainen mies on saanut syytteen vaaran aiheuttamisesta, varkaudesta ja näpistyksestä. Satakunnan käräjäoikeus käsittelee juttua todenäköisesti loppuvuodesta.

Miehen epäillään työntäneen ompelukoneen neuloja elintarvikkeisiin kahdessa kaupassa. Hän on tunnustanut teot. Mies oli työntänyt ompelukoneen neuloja kolmeen elintarvikkeeseen: kahteen eri leipomotuotteeseen ja makkaraan.

Tapaus puhutti pienessä kunnassa

Selitykseksi teoilleen mies kertoi poliisille jännityksen hakemisen. Hän oli lisäksi nähnyt uutisia Australiassa mansikoihin piilotetuista neuloista. Neulat mies oli varastanut S-marketista ja makkarapaketin hän oli vienyt K-kaupasta.

Poliisin lääkäriltä saaman selvityksen mukaan neulat olisivat nieltyinä voineet aiheuttaa pahimmillaan vakavat, leikkauksen vaativat vammat.

Tapaukset herättivät syksyllä runsaasti huomiota pienessä kunnassa.

.
.